Sikkerhed ved koncerter

EVENTS, FESTIVALER, VENUES, SPILLESTEDER OG ANDRE OFFENTLIGE ARRANGEMENTER

Vægter du også sikkerhed højt i forbindelse med afholdelse af events, koncerter og festivaler. Det gør vi hos Nordic Wristbands og vi kan tilbyde en lang række muligheder, som vil øge sikkerheden og mindske risikoen for snyd og tab af omsætning eller det, som kan være endnu værre og måske endda kan ende med fatale konsekvenser.

I forbindelse med afholdelse af større begivenheder handler sikkerhed ikke kun om, at det er de retmæssige og oprindelige ejere af billetter og armbånd, som har adgang til din event, festival og koncert. Det kan være lige så vigtigt og essentielt, at det er de rette og engagerede sikkerhedsfolk, stage hands, medarbejdere m.fl. som færdes omkring og deltager i arbejdet med forberedelse og afvikling.

Sikkerheden kan øges betragteligt med nogle få og forholdsvis simple tiltag, såsom:

  • Benytte armbånd ved adgangskontrol (Tyvek, vævet, poly, RPET, vinyl m.m.)
  • Sikker lås på dit armbånd, så du undgår at armbåndet skifter hænder.
  • Registrering med enten RFID (UID) NFC eller alternativt individuel stregkode tilknyttet hver enkelt medarbejder og publikum.
  • UV tråde i vævning eller i Tryk (usynlige uden belysning ved UV lys).
  • Logo imprægnering i f.eks. armbåndslås
  • Billed ID og stregkode på medarbejdere i form af personlige backstage cards.
  • Individuel stregkode på Tyvek eller Premium armbånd
  • Ved at benytte en pålidelig og sikker leverandør af armbånd og adgangskontrol.

Hos Nordic Wristbands tager vi ovenstående seriøst. “We take security and safety of our products very seriously,” says Jone Nuutinen, CEO of global event wristbands manufacturer Nordic Wristbands. ”Not only do we treat artworks with ultimate security, storing them on an offline disk, we also offer a number of unique security features and custom closures and only use laboratory tested materials and inks. Being one of the main providers in Europe of so-called smart wristbands, our RFID and NFC inlays comply with the European Union Radio Equipment Directive 2014/53/EU, which is required from June 2017 onwards.”

Nordic Wristbands har eksisteret i mere end 20 år og vi er i Europa blandt de mest etablerede leverandører af armbånd, RFID løsninger og andet inden for adgangskontrol til brug ved afholdelse af festivaler, events, koncerter og meget mere.

Kontakt mig gerne for mere information eller en uforpligtende snak. Vi går meget gerne i dialog med dig/jer om mulighederne for forbedring af sikkerhed.

Michael Quvang – Photo: Ole Christiansen

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*