Muligheder med RFID/NFC fra Nordic Wristbands

Kontantløs betaling og andre muligheder med RFID/NFC.

Er du på udkig efter noget nyt til din festival, event eller anden form for arrangement? Hvorfor så ikke overveje at øge din service og indtjening samt bruger-venlighed ved at indføre cashless betaling og/eller automatiseret adgang/registrering.

Grund idéen bag ethvert kontantløst system er meget simpelt. Dine gæster får et produkt (armbånd, kort m.m.) som har en RFID/NFC (forkortelse af Radio Frequency Identification eller Near Field Communication) chip indbygget. Hver Tag eller enhed har sin egen unikke kode, som kan blive fyldt op med relevant data. Sammen med et passende system, vil den unikke kode tillade at armbåndet benyttes som en betalingsmetode m.m. – ligesom kontanter eller et kort. Sådan! Og så behøver du ikke længere at have byttepenge klar.

RFID/NFC chipen kan også benyttes som automatisk adgangskontrol, døråbner, registrering af færden og profil, blive tilført add ons (f.eks. mad kuponer, bonus point etc.) og meget, meget andet. Mulighederne er uendelige, kun fantasi og kreativitet sætter grænserne.

FAQ

Q: Mit event skal gå over til cashless. Hvordan kommer jeg igang?
A: Hvis du ikke har nogen erfaring med RFID systemer og/eller hvis du ikke har en eksisterende software, så vil vi på det varmeste anbefale, at du kontakter én af vores partnere først. Sammen med dem kan du definere dine behov og ønsker. Tro os – der er en grund til, at vi har arbejdet med dem i en årrække.

Q: Hvilke forhold skal jeg tage i betragtning, før jeg kontakter jer?
A: Før vi kan komme op med et tilbud, vil vi meget gerne vide hvilken type chip du ønsker at benytte, estimeret leveringstidspunkt samt antal armbånd. Øvrige detaljer såsom materiale, udformning osv. kan vi rådgive om, når vi har modtaget dine designs.

Q: Hvad koster det?
A: Dette er faktisk det oftest stillede spørgsmål vi får vedrørende vores produkter. Det er ikke så ligetil, men lad mig forklare.

Priserne på vores RFID produkter afhænger af nogle få nøglepunkter, for eksempel den valgte chip (memory størrelse og antenne), total antal, valgte materialer, ønsker til special design og produktionsform, tryk muligheder… osv. Der er rigtigt mange kombinations muligheder, derfor er vi næppe i stand til at give et konkret svar på dette spørgsmål, før vi ved lidt mere om dine ønsker til produktets kunnen og formål – men spørg os endelig, så finder vi ud af det.

Q: Hvorfor er der forholdsvis lang leveringstid?
A: Simpelthen fordi vi skaber og fremstiller vores produkter fra scratch. Fordi vi selv samler antennen på vores fabrik, hvilket gør at hele processen kan spores fra start til slut. Fordi vi specialdesigner og tjekker hver eneste Tag. Vi indlæser den korrekte data og fremstiller en excel fil som du modtager for at supportere brug af chip og indhold. Fordi vi indfarver armbånds materialerne i hvilken som helst pantone farve du ønsker og printer eller væver armbåndende med dit design. Fordi vi, ud fra vores unikke udvalg af låse, sætter den lås, du har valgt, på armbåndende. Og fordi vi checker, checker igen og dobbelt checker hele vejen igennem processen for at være helt sikker på, at du ikke vil have nogen problemer med det du modtager fra Nordic Wristbands.

Forøvrigt er alting relativt, også leveringstid, så spørg os endelig.

Kontakt NORDIC WRISTBANDS


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*