Dansk band skriver den officielle Nelson Mandela støttesang

Sangen ”Mandela Under The Sun”, som er skrevet af det danske band Natural Born Hippies, er blevet valgt til at være den officielle støttesang for Mandela familiens velgørenhedsbrand ”Long Walk to Freedom” samt alle brands og projekter herunder.

Udsendelsen distribueres til radio, presse, øvrige medier og branche gennem Play MPE i Sydfarika, USA, Canada, UK, Australien, New Zeaaland, Norge, Sverige, Finland og Danmark samt til Globale Music Bloggers.

”Long Walk to Freedom” aktiviteter inkl. Mandela Bangle, Mandela Mobile og Mandela Bracelets samt andre initiativer har til formål at støtte og finansiere etableringen af skolebiblioteker i Sydafrika hvilket sker ved hjælp af projekter som Mandela School Library Project. Over 200 000 børn har dagligt gavn af dette projekt og der sigtes efter at nå op på 2 millioner over de næste år.

Mange vil huske Natural Born Hippies fra 99’ og start 00erne, hvor bandet havde stor succes i hele Europe med sangene ”Lola (if you ever)”, ”Am I Not Sweet” og ”In Your Dreams”. Bandet lå i Power-rotation på både MTV og den tyske musikkanal VIVA. Desuden spillede bandet i det legendariske tv-program Top Of The Pops sammen med Sheryl Crow og på den hæderkronede Roxy Bar i Italien sammen med Westlife. Efter en del års pause fra bandet, hvor medlemmerne har haft travlt med børn, familie og div. selvstændige firmaer, har de nu som ambasadører for ”Long Walk to Freedom Library Project” i forbindelse med Nelson Mandela’s 100 år fødselsdag 18. juli 2018, skrevet en sang til fordel for biblioteksprojektet.

”Nelson Mandelas ønske for Sydafrika efter apartheid var at samle hele landets befolkning så de sammen kunne opbygge nationen. Det er Mandelas unikke tanker om fællesskabet som katalysator for forsoning vi har forsøgt at fange i teksten til ”Mandela Under The Sun” forklarer Dan Hougesen, forsanger i Natural Born Hippies. De medvirkende på sangen, der udkommer 18. juli 2018, vil være Natural Born Hippies og Soweto Gospel Choir.

For yderligere information om Natural Born Hippies ‘Mandela Under The Sun’ kontakt Torsten Cubel +45 2814 4386

For yderligere information om Play MPE og distribution af musik til radio, presse og øvrige medier kontakt Michael Quvang