Play MPE lancerer ny version og Encoder V. 8

Musikbranchens foretrukne professionelle promotion værktøj Play MPE har netop lanceret en ny Encoder. Det er den 8. version og den mest signifikante opdatering igennem 9 år. Den nye version tilbyder en række forbedringer såsom:

  • Tilgængelig overalt og når som helst. Den nye encoder er fuldt browser baseret og giver adgang for både Mac og PC, således kan du oprette og udsende udgivelser hvor som helst, på en hvilken som helst enhed og uden på forhånd at skulle installere software.
  • Seriøs tidsbesparelse, oprettelses og behandlings tid halveres. Den nye encoder er hurtig og brugervenlig og det tager nu kort tid at opbygge en release og foretage udsendelse til presse, radio og øvrige medier.
  • Flotte, effektive og gennemslagskraftige releases. Med den nye “drag and drop” email designer kan du hurtigt og effektivt sende nye musik udgivelser til dit målrettede segment. Modtageren vil modtage email notifikation og musik (wav kvalitet) med pressemeddelelse, anden info og evt. videolink vil automatisk blive uploadet til modtagerens Play MPE Player. Her vil musik, info osv. altid være tilgængelig for modtageren.

For yderligere information kontakt Michael Quvang

Du kan også se nærmere her: What is Version 8 of Play MPE.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*