Lars DK – Nye sange i æteren

Lars DK var kun 9 år gammel da han første gang smed sit orgel i fars bil og blev kørt på job. Det blev starten på flere tusinde jobs i de sjællandske forsamlingshuse, idrætshaller og til byfester. Der var ingen tvivl i den unge Lars DK’s musikalske sind om hvilken vej han skulle i livet… Et liv med musik.

Klip til mange år senere, hvor man nærmest ikke kan åbne et tv-program, tænde en radio eller se en koncert uden at Lars DK er med. For pludselig gik det stærkt fra forsamlingshusene til de bonede musikalske gulve. Burhan G, Rasmus Bjergs John Mogensen Show, Rugsted & Kreutzfeldt, Stig Rossen, og utallige TV shows, bare for at nævne nogle få af dem som ringer Lars DK ind.

Der tegner sig et billede af en utrolig alsidig musiker der kan sine genrer og formår at spille musik med hjertet. Apropos hjerte… En sen nattetime på vej hjem over Storebæltsbroen førte en snak med ven og kollega Bobo Moreno, til en gensidig udfordring; De skulle hver især, som dogme, og i den efterfølgende uge, komponere 3 sange for at sparke hinanden igang med sangskriveriet… og det gjorde de så!

Starten på sangskrivningen har for Lars handlet om at bryde egne grænser. Han udtaler: ”Når man som i mit tilfælde har spillet professionelt siden 9 års alderen, har man igennem tiden lagt øre til og medvirket på mange gode sange og det kan godt skræmme lidt.” Men nu er tiden moden til at være modig, og det har åbnet op for en, indtil nu lukket, musikalsk sluse… mere end 50 sange væltede ud af Lars, og nu er de bedste ved at blive valgt ud, så Danmark kan lægge ører til Lars DK’s fantastiske sange.

De to første sange kommer her i form af ”Den eneste der er” og ”Det der engang var mit hjem”. Teksterne handler om børn, familie, kærester, ægteskab, forældre, søskende, og op & nedture… kort sagt; sange om at vokse og ende som voksen. Sangene er skrevet med et afsæt i Westcoast, og med stemninger af country, gospel, soul og med dybe rødder i den danske poptradition. Musikken er håndspillet af nogle af de allerbedste musikere vi har i Danmark og Norden. 

Lars DK er en fantastisk pianist og en fabelagtig sanger og det viser han heldigvis på disse nye sange… Der arbejdes på et album, men indtil da får du her de to første numre ”Den eneste der er” og ”Det der engang var mit hjem”, som kan streames og downlades på diverse portaler.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*