Berlev’s Rock’n’Roll Hotel ‘I got the Rhythm’

Legendariske Søren Berlev og hans nye band Berlev’s Rock ’n’ Roll Hotel har indspillet nyt album hos Flemming Rasmussen i hans ligeså legendariske Sweet Silence Studios. Det er der kommet et rigtig godt album ud af, og det udgives på LP/CD og digitalt på diverse portaler ultimo august. Indtil da kan vi lytte på den nye single ’I Got the Rhythm’ som udsendes 15. juni.

Rotlaus ‘Sommardraum’

Norske artister (Kaizers Orchestra, Thomas Dybdahl m.fl.) har en god tradition for at have et endog stort publikum i Danmark. Rotlaus er næste skud på stammen fra fjeldene i nord, jorden er gødet i deres hjemland og nu er de klar til at danskerne også kan stifte bekendtskab med deres gode tæft for melodier, musikalitet og folkelige og vedkommende tekster.

James Rasmussen ‘Yin Yang’

Danmarks vel nok første professionelle rock’n’roll artist James Rasmussen fylder 79 år den 30. august 2016. James er still going strong både på live scenerne og i pladestudiet og han fejrer sin fødselsdag med udgivelse af en ny EP med titlen James Rasmussen. Inden da kan vi lytte til første single ‘Yin Yang’ fra EP’en.