Artist: Berlev's Rock'n'Roll Hotel Released: June 15. 2018 Album: I got the Rhythm Genre: Rock

Legendariske Søren Berlev og hans nye band Berlev’s Rock ’n’ Roll Hotel har indspillet nyt album hos Flemming Rasmussen i hans ligeså legendariske Sweet Silence Studios. Det er der kommet et rigtig godt album ud af, og det udgives på LP/CD og digitalt på diverse portaler ultimo august. Indtil da kan vi lytte på den nye single ’I Got the Rhythm’ som udsendes 15. juni.

Purchase this album

Legendariske Søren Berlev og hans nye band Berlev’s Rock ’n’ Roll Hotel har indspillet nyt album hos Flemming Rasmussen i hans ligeså legendariske Sweet Silence Studios. Da Sweet Silence i sin tid åbnede døre og pult op 7. april 1976 var Gasolin det første orkester til at indspille i studiet. Nu er studiet, efter en årrække at have holdt til i Helsingør, flyttet tilbage til København og hvem var det første band til at indspille der, såmænd Søren Berlev med hans nye band Berlev’s Rock ’n’ Roll Hotel. Ringen er sluttet.

Det er der kommet et rigtig godt album ud af, og det udgives på LP/CD og digitalt på diverse portaler ultimo august. Indtil da kan vi lytte på den nye single ’I Got the Rhythm’ som udsendes 15. juni.

Bandet består af Søren Berlev på trommer, Erik Winther på guitar, Esben Hegelund på vokal og Søren Fjalland på bas. Sammen formår de at indtage en scene, så der ikke hersker nogen tvivl om deres engement for og i rockmusik.

Recordings: Flemming Rasmussen, Sweet Silence Studios

Photo: Ole Christiansen

Artwork: Jesse Jacob