Artist: Berlev's Rock'n'Roll Hotel Released: November 30. 2018 Album: You Can Make It! Genre: Rock

Stilen er rock’n’roll, som bandnavnet også antyder, og er man til god gedigen rock musik, går man ikke galt i byen med den nye plade YOU CAN MAKE IT! En plade, som har været et must for Søren Berlev, at få indspillet og udgivet. Sangene er skrevet af Søren Berlev selv med udgangspunkt i levet liv og i tråd med den traditionsrige rock musik, han altid har dyrket og hyldet. Berlev’s Rock’n’Roll Hotel formår med ’You Can Make It!’ at levere en god gang rock’n’roll med rødder i 70’ernes rockscene samtidigt med at støvlerne er solidt plantet i den gode melodiske og energiske rock anno 2018.

Purchase this album

Legendariske Søren Berlev og hans Berlev’s Rock’n’Roll Hotel har indspillet nyt album hos Flemming Rasmussen i hans ligeså legendariske Sweet Silence Studios. Da Sweet Silence i sin tid åbnede 7. april 1976 var Gasolin, det første orkester til at indspille i studiet. Nu er studiet, efter en årrække at have holdt til i Helsingør, flyttet tilbage til København og hvem var det første band til at indspille der, det var såmænd Søren Berlev med hans nye band Berlev’s Rock’n’Roll Hotel. Ringen er sluttet!

Berlev’s Rock’n’Roll Hotel består af den energiske forsanger Esben Hegelund, på guitar har vi ekvilibristen Erik Winther, som bakkes op med en solid og levende bas fra bandets yngste medlem Søren Fjalland og så selvfølgelig med solide og tunge indspark fra Søren Berlev selv på trommer. Albummet er indspillet og produceret af Flemming Rasmussen i Sweet Silence.

Stilen er rock’n’roll, som bandnavnet også antyder, og er man til god gedigen rock musik, går man ikke galt i byen med den nye plade YOU CAN MAKE IT! En plade, som har været et must for Søren Berlev, at få indspillet og udgivet. Sangene er skrevet af Søren Berlev selv med udgangspunkt i levet liv og i tråd med den traditionsrige rock musik, han altid har dyrket og hyldet.

Som Søren udtaler: ”Lige fra de tidlige år i Gasolin og frem til i dag har mit hjerte altid banket for rockmusikken, at jeg så ovenikøbet har været og stadig er så begunstiget, at kunne formidle det ud igennem mine trommer og nu også en ny håndfuld sange, er en stor gave og ære for mig.”

Pladen åbner med guitar intro på Don’t Fool Mefor så at tage os med i biffen på Rock hymnen (Let the Good Times Roll) Let’s go to the Moviesmed sit karakteristiske guitar riff herefter tages vi ned i tempo og bevæges i en anden retning på Walking To The Sunset. Så er rock’n’roll festen sparket i gang og det fortsætter de næste 30 minutter med ørehængere som I Got The Rhythm, Push-Push og titelnummeret You Can Make Itfor så at runde pladen af med Troubles; en ægte rock ballade.

Berlev’s Rock’n’Roll Hotel formår med ’You Can Make It!’ at levere en god gang rock’n’roll med rødder i 70’ernes rockscene samtidigt med at støvlerne er solidt plantet i den gode melodiske og energiske rock anno 2018.