Artist: Busborg Ravn Frovin Released: October 05. 2016 Album: Det sted Genre: Dansk Pop/Rock

Busborg Ravn Frovin
er
Peter Busborg, Ebbe Ravn & Claus Frovin
En musikalsk hybrid

Purchase this album

Nu udsendes 3. single fra Busborg Ravn Frovin’s EP, som udkom tidligere på sommeren. Den nye single har titlen ”Det sted” og indkapsler og signalerer på bedste vis hvad denne nye supertrio står for. De er perfektionister til fingerspidserne, og på hver deres felt velbevandrede og respekterede navne på den danske musikscene.

Stilen er dansk pop/rock med referencer til Rugsted & Kreutzfeldt, Sko/Torp og Dieters Lieder møder Steely Dan og Doobie Brothers. Sangene er skrevet i fællesskab, med udgangspunkt og afsæt i 80’ernes flair for iørefaldende melodier. Ført frem til i dag – som musikhybrider af før og nu – med musikalsk professionalisme, pakket ind i en stor flot vellydende produktion.

For tiden ser vi flere tendenser til, at der trækkes på referencer fra årtier tilbage. Sådan er det også med musikken, og her rammer Busborg Ravn Frovin plet med deres egen stil, og nogle sange og melodier som har kant men alligevel indbyder til fællessang i omkvædene.

Den nye single ”Det sted” er ingen undtagelse. Teksten er skarp med et budskab, og ikke kun ment som et tilbageblik på den sommer der gik, men også med henstilling til at vi passer på hinanden og vores sted med en tro og et håb på kærlighed.

En rigtig ørehænger og et perfekt soundtrack til at mindes sommeren, og gå efteråret og vinteren i møde med.