Music Quay – Music Consultant Agency //\\ Music Quay – Konsulent Virksomhed

MUSIC QUAY – IS PRONOUNCED MUSIC KEY – AND THE MEANING IN THIS CONTENT COVERS BOTH QUAY AND KEY.

//\\

Music Quay offer various solutions for DIY Artists and Labels. Representing Nordic Wristbands, Play MPE and Music2Deal, MQ also provide services from these companies.

//\\

Music Quay tilbyder konsulent bistand til DIY Artister og Labels og kan også formidle aftaler og services hos Nordic Wristbands, Play MPE og Music2Deal.

//\\

Are you looking for well experienced knowledge about the music industry and need good, proven tools on how to make impact on the music scene, then Music Quay might be the right platform for you to set out from. Please read on in the other sections of this site to learn more or contact us through the contact form to get in immediate contact. Please also free to sign up for receiving newsletters in the form to the right. Thanks for visiting.

//\\

Hvis du søger hjælp med en udgivelse, rådgivning omkring diverse musik og pladeselskabs relaterede emner og har du brug for at kende til nogle værktøjer, som måske kan hjælpe til med at gøre dig synlig i det musikalske landskab, så er Music Quay måske en platform, som kunne være noget for dig.

Du er velkommen til at tjekke denne side og de andre sektioner ud og kontakt os meget gerne via kontakt formularen, hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive kontaktet. Du er også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmail i tilmeldelse formularen til højre. Tak fordi du kicker forbi.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

*