Lars DK ‘Hjerter på spil’

Grib chancen og luk kærligheden ind’, synger Lars DK på sit 3. single udspil.

Dejlig opfordring og det endda i en veloplagt, swingende ørehænger skåret ind til benet og dansegulvet.

Musikken er 100% håndspillet og det endda i fornem stil af nogle de dygtigste musikere i Skandinavien.

Lars DK er en ofte benyttet session og live musiker af artister som Burhan G, Rugsted & Kreutzfeldt, Stig Rossen m.fl. ligesom han har optrådt i en lang række TV shows. Der tegner sig et billede af en utrolig alsidig musiker der kan sine genrer og formår at spille musik med hjertet.

Apropos hjerte… En sen nattetime på vej hjem over Storebæltsbroen førte en snak med ven og kollega Bobo Moreno, til en gensidig udfordring; De skulle hver især, som dogme, i den efterfølgende uge, komponere 3 sange for at sparke hinanden i gang med sangskriveriet… og det gjorde de så!

Starten på sangskrivningen har for Lars handlet om at bryde egne grænser. Han udtaler: ”Når man som i mit tilfælde har spillet professionelt siden 9 års alderen, har man igennem tiden lagt øre til og medvirket på mange gode sange og det kan godt skræmme lidt.”

Men nu er tiden moden til at være modig, og det har åbnet op for en, indtil nu lukket, musikalsk sluse… mere end 50 sange væltede ud af Lars, og nu er de bedste ved at blive valgt ud, så Danmark kan lægge ører til Lars DK’s fantastiske sange.

Sangene er skrevet med et afsæt i Westcoast, og med stemninger af country, gospel, soul og med dybe rødder i den danske poptradition.

Lars DK er en fantastisk pianist og en fabelagtig sanger og det viser han på de 3 nye sange der er udkommet inden for kort tid. Der arbejdes på et album, men indtil da er vi nu nået til 3. single ’Hjerter på Spil.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*