Telefonerne er stille

Telefonerne er stille for tiden, men vi er klar såfremt du skulle have brug for armbånd, lanyards eller anden adgangskontrol, selektering af publikum eller mennesker i det hele taget. Armbånd fra Nordic Wristbands kan også benyttes til branding, markedsføring, velgørenheds formål og meget mere. Vi har også et stort udvalg i nøglekort, ID kort og andre RFID/NFC løsninger.

Vi er klar og produktionen kører 100%, så ring og eller skriv gerne 🙂 +45 21734262 \\\ +45 45869022 /// michael@nordicwristbands.com

//\\

Phones are quiet these days, however we’re ready and standby if you should be in a position of a request for wristbands, lanyards or other sort of access control a.o. Wristbands from Nordic Wristbands can also be used for other purposes like branding, marketing, charity reason etc. We’re also a very reliable supplier of RFID/NFC solutions such as keycards, pay cards, ID cards a.o.

Call or write us, our production is up and running 100% and we’re right here 🙂 +4521734262 \\\ +45 4586 9022 /// michael@nordicwristbands.com


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*