Fleron ‘I have to let it go’ ude nu!

Thomas Fleron og Troels Skjærbæk er ude med deres nye single ’I have to let it go’. Fleron er et samarbejde mellem sangskriver, musiker og producer Thomas Fleron og Troels Skjærbæk (Baal, Poul Krebs, Michael Falch, Inside The Whale m.fl.).

Begge musikere, der har kendt hinanden siden 90ernes grønne bølge, har længe haft et ønske om at skabe ny musik sammen – og corona-nedlukningen skabte muligheden for at isolere sig i et sommerhus og fordybe sig i musikken. Det er blevet til 10 slidstærke, melodiske sange, skabt i en legesyg produktion og med Thomas Flerons stærke vokal som centrum. Af og til med et lille ekko fra 90ernes engelske musikscene, men altid i egen original indpakning og lyd.

Medvirkende: Thomas Fleron, Troels Skjærbæk, Jesper Marcussen, Lars Skjærbæk.

Musik & Tekst af Thomas Fleron.

Produceret & Arrangeret af Troels Skjærbæk.

Distribueret til presse, radio og medier i de nordiske lande gennem Music Quay og Play MPE.

Følg Fleron på facebook


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

*