The Y Men ‘Time’s Running Out’

Som optakt til deres kommende 2022 album har The Y Men nu udsendt deres 4. single.

Den forrige single ’Strange Days’ (are coming), som udkom i november 2021 har i dag nærmest fået et profetisk skær over sig, set i lyset af hvad der sker omkring os i 2022. ’Strange Days’ gør det i øvrigt godt på radiostationerne i bl.a. Norge og Finland. 

Nu er The Y Men så aktuelle med singlen ’Time’s Running Out’, en hyldest til kærligheden og ungdommens naivitet. Sanger og sangskriver Lars Alsing udtaler: ”Det handler om at leve i nuet og værdsætte og stimulere kærligheden. Den er fundamentet i vores omgang med hinanden og kan skabe samhørighed fremfor splittelse. Desværre er sloganet fra 60’erne ’Make Love, Not War’ igen blevet meget aktuelt, desto mere vigtigt er det at holde fast i og dyrke kærligheden. Det er det ’Time’s Running Out’ handler om,” afslutter Lars.

’Time’s Running Out’ er en iørefaldende og inciterende sang med fede guitar riffs, licks og klangflader og et omkvæd der sætter sig fast. Det er 4. single fra det kommende album med The Y Men. Tidligere har vi fået ’Mary Jane’, ’Light on my Time’ og ’Strange Days’. Stilsikkert og vedholdende er de ved at støbe det, der skal blive til et album med udgivelse senere i 2022. 

Bag The Y Men står multi-instrumentalist Lars Alsing. Med begge ben solidt plantet på den jyske prærie har han bag sig Steen Dongo, Anders Lampe, Georg Olesen og Lars Wagner. Sammen har de skabt et Nordic Americana udtryk med udgangspunkt i håndholdt, velspillet musik.

Teksterne kan til tider synes alternative, med en interessant dobbelttydighed som netop kendetegner The Y Men og det univers sangskrivningen kredser om. Musikken til gengæld er lige til og umiddelbar, iørefaldende og velproduceret. Tjek The Y Men og deres nye single ’Time’s Running Out’


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

*