Berlev’s Rock’n’Roll Hotel ‘You Can Make It!’

Stilen er rock’n’roll, som bandnavnet også antyder, og er man til god gedigen rock musik, går man ikke galt i byen med den nye plade YOU CAN MAKE IT! En plade, som har været et must for Søren Berlev, at få indspillet og udgivet. Sangene er skrevet af Søren Berlev selv med udgangspunkt i levet liv og i tråd med den traditionsrige rock musik, han altid har dyrket og hyldet. Berlev’s Rock’n’Roll Hotel formår med ’You Can Make It!’ at levere en god gang rock’n’roll med rødder i 70’ernes rockscene samtidigt med at støvlerne er solidt plantet i den gode melodiske og energiske rock anno 2018.

Berlev’s Rock’n’Roll Hotel ‘I got the Rhythm’

Legendariske Søren Berlev og hans nye band Berlev’s Rock ’n’ Roll Hotel har indspillet nyt album hos Flemming Rasmussen i hans ligeså legendariske Sweet Silence Studios. Det er der kommet et rigtig godt album ud af, og det udgives på LP/CD og digitalt på diverse portaler ultimo august. Indtil da kan vi lytte på den nye single ’I Got the Rhythm’ som udsendes 15. juni.

Rotlaus ‘Sommardraum’

Norske artister (Kaizers Orchestra, Thomas Dybdahl m.fl.) har en god tradition for at have et endog stort publikum i Danmark. Rotlaus er næste skud på stammen fra fjeldene i nord, jorden er gødet i deres hjemland og nu er de klar til at danskerne også kan stifte bekendtskab med deres gode tæft for melodier, musikalitet og folkelige og vedkommende tekster.

James Rasmussen ‘Yin Yang’

Danmarks vel nok første professionelle rock’n’roll artist James Rasmussen fylder 79 år den 30. august 2016. James er still going strong både på live scenerne og i pladestudiet og han fejrer sin fødselsdag med udgivelse af en ny EP med titlen James Rasmussen. Inden da kan vi lytte til første single ‘Yin Yang’ fra EP’en.